Linux nu ook beschikbaar binnen de NDC-IT Cloud!

Met de open source strategie van onze partners als Citrix en Microsoft zijn we als NDC-IT nu ook in staat uw Linux desktops en applicaties aan te beiden als Cloud werkplek online en Cloud applicaties oplossing vanuit ons standaard producten portfolio. Hiermee zijn hoge investeringen voor vernieuwingen of afhankelijkheid van die specifieke oplossing voor u verleden tijd. Ook kan u hiermee voor verschillende gebruikers verschillende desktop type kiezen (Windows + Linux) met allen hun persoonlijk voordelen. Dit geld overigens ook voor oudere Windows versies als Windows XP en Windows 2003. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor u neem dan contact op met NDC-IT via 085 – 210 0600 of e-mail naar Info@ndc-it.nl

De Linux Virtual Desktop en Applicaties is beschikbaar maar nog wel in ontwikkeling, voor alle klanten van NDC-IT kan tegen een gereduceerd tarief kennis gemaakt worden met een actieve Linux desktop of applicatie. Deze Linux POC wordt op basis van best effort ondersteunt. We zijn echter van mening dat dit snel gaat veranderen met de ontwikkeling naar een betere en bredere ondersteuning en ervaring van Open source producten binnen de NDC-IT Cloud. We hebben nu al door de brede onderliggende infrastructuur meer ondersteuning dan uw zal verwachten. Onze Linux specialisten helpen u graag op weg. De ondersteunde Linux distributies zijn op dit moment beschikbaar maar de verwachting is dat deze lijst snel uitgebreid gaat worden met o.a. Ubuntu:

– 64-bit Red Hat Enterprise Linux 6.6. (RHEL) workstation en Server Editions
– Suse Linux Enteprise Desktop and Server 11 Service pack 3 (SLED / SLES)

Voeg de Linux Virtual Desktop eenvoudig toe in uw bestaande omgeving. Door gebruik te maken van de huidige componenten van de NDC-IT Cloud heeft u een betere Linux ervaring dan ooit tevoren. Linux Vitual Destops en Applicaties werken vanaf elk type apparaat wat de Citrix receiver ondersteund. Dat is overigens bijna 99,9% van alle apparaten met toegang tot internet.