Misschien wel het best bewaarde geheim van NDC-IT, de DAAS HPC

Wat is DAAS en HPC? De afkorting staat voor een High-Performance Computer Desktop as a Service. Simpel gezegd is het een online desktop/werkplek waar de zwaarste applicaties ook (ook grafisch) mee kunnen worden aangeboden vanaf het internet ofwel de cloud. Van 3D CAD/CAM tot het zwaarste en heftigste DTP werk en dat allemaal op basis van een abonnement zoals al onze DAAS diensten. Wij bieden Cloud werkplekken met voldoende computercapaciteit en grafisch kracht om de meest veeleisende 3D CAD applicaties uit te voeren op elk apparaat overal altijd vanuit “de Cloud”. En dat nog voor een scherpe prijs ook. Met de HPC DAAS van NDC-IT kunt u uw zware (3D-) oplossingen gebruiken op al u desktops tablets of andere mobiele apparaten. Zo zijn de HPC DAAS Cloud machines getest en gecertificeerd voor de meest veeleisende en bekende 3D CAD applicaties zoals Revit, Autodesk, Stabicad enz..

De medewerkers die u zo’n werkplek bied zijn nu vrij om “anyplace, anytime (24/7), anywhere” met hun zware grafische toepassingen aan de slag te gaan, dus vanuit uw huis, kantoor of op het strand, het is nu mogelijk. Dit allemaal zonder zware investeringen.

In de Cloud blijven uw 3D-ontwerpen altijd beschikbaar en veilig opgeslagen. Het per ongeluk verliezen van uw 3D-bestanden of via ongewenste toegang onbruikbaar gemaakt, is vrijwel onmogelijk in onze High-Performance-DaaS met de VDI machines. Het is dan ook wellicht ons best bewaarde geheim omdat NDC dit inmiddels al voor verschillende klanten aanbied met zeer positieve test resultaten. Te mooi om waar te zijn? Probeert u het zelf maar eens en vraag een demo aan. We laten het graag met uw eigen oplossingen/koppelingen zien.

Met 3D CAD/CAM op de NDC HPC DAAS kunt u met uw CAD/CAM-applicatie werken op elk apparaat. Wil je altijd een iMac gebruiken om bv Stabicad uit te voeren? Nieuwsgierig om te zien dat Autodesk op een iPad draait? Wil je Revit op je Android-telefoon? Zeg “hallo” tegen HPC DAAS van NDC-IT.

Veel klanten van NDC-IT zijn u voorgegaan en gaven tot wel 15.000 euro aan zo’n CAD/CAM werkplek uit omdat hun huidige ICT leverancier beweerde dat dit niet anders kon! Onzin! NDC-IT laat zien dat dit wel kan. Waarom kopen wanneer u kunt huren, per maand op en afschalen! Maak jezelf vrij van dure grafische werkstations en vergroot de beschikbaarheid en continu├»teit van uw zwaarste en duurste ICT behoefte. HPC DAAS van NDC-IT biedt maandelijkse abonnementen en groeit mee waar u groeit, schaalt af wanneer u terug moet schalen. Betaal nooit meer tienduizenden euro’s voor dure apparatuur en software. Hoeveel u kunt besparen met HPC DAAS van NDC-IT? Ontdek zelf en neem nu contact met ons op voor vrijblijvend gesprek.