• BEREIKBAAR

  24/7 – overal en altijd bereikbaar

 • FLEXIBEL

  met alles verbonden

 • VEILIG

  veilige opslag van uw gegevens

 • HARDWARE

  modern datacenter

 • VRIJHEID

  onderweg

Solide ICT is meer dan topkwaliteit hardware en software. ICT moet altijd en overal beschikbaar zijn en meebewegen met uw organisatie. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over updates, kosten en beveiliging. De oplossing zit in cloud computing.

Uw ICT in de cloud

NDC-IT is specialist op het gebied van cloud computing. Wij helpen onze klanten bij het opzetten, inrichten en gebruik van werkplekken en data ‘in de cloud’. Van consultancy, IT-architectuur en projectmanagement tot en met beheer, onderhoud, hosting en helpdesk. Heeft u vragen op het gebied van ICT? Dan hoeft u maar één leverancier te bellen.

Servicepakketten

U geeft ons de verantwoordelijkheid voor uw ICT tegen een helder, vast tarief per maand. Met vaste servicepakketten én de mogelijkheid tot een pakket op maat, hebben wij voor elke organisatie een passende cloud-oplossing. Altijd met A-merken en betrouwbare partners. Groen en tegen een scherpe prijs.

+31852100600 /

NDC-IT is een erkende Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) en advisor; Citrix Service provider en advisor; Daarbij partner en erkend leverancier van o.a. AWS, NVIDIA, VMWare, VEEAM, Google, HPE, Dell en Adobe & Autodesk cloud-producten.

NDC-IT heeft een eigen IAAS platform in de bekende datacenters in Amsterdam, Londen en Frankfurt geïntegreerd met publieke platformen als Azure en AWS of klant omgevingen.

We bieden diensten aan in de Bouw, Makelaars, Verpakkings industrie, Transport, Zorg (brede EPD ervaring), Boekhouding en zelfs ICT bedrijven behoren tot de klanten van NDC-IT. 

Partners

AANMELDEN NIEUWSBRIEF