Ga naar hoofdinhoud

Diensten

Een one-stop shop voor ICT, dat is NDC-IT. Duidelijke focus op cloud oplossingen.
Wij verzorgen uw complete kantoorautomatisering van hardware, besturingssystemen, software en serverruimte tot alles op het gebied van online vergaderen, telefonie en webhosting. Daarbij moedigen wij onze klanten altijd aan om alles “in de cloud“ in te richten en te integreren. Waarom? Dat leest u hier.

Hybride werkplek

Lokaal werken en toch uw data in de cloud, hybride werken maakt dat mogelijk

Hardware

Wij leveren uw nieuwe werkplek apparatuur en onderhouden uw huidige apparatuur

Oplossingen

Alle toepassingen voor uw kantoor bij ons beschikbaar

Netwerkdiensten

Met onze vast leveranciers verzorgen wij LAN, WAN- en overige internetdiensten

Hosting

U kunt uw website veilig bij ons onderbrengen op onze betrouwbare servers

VoIP telefonie

Bellen zoals u gewend bent – tegen veel lagere tarieven

Servicedesk

Onze servicedesk staat u met raad en daad terzijde, 5 dagen in de week

Consultancy & PM

Uw gesprekspartner voor ICT-zaken en alles IT gerelateerd

Hybride werkplek

U wilt liever met een (eigen) notebook of PC aan de slag (bijvoorbeeld omdat u veel onderweg bent of een zware grafische toepassing gebruikt) en toch in de cloud werken? Maak dan gebruik van de hybride oplossingen van NDC-IT. Uw lokale en decentrale omgeving worden samengevoegd op uw NDC-IT cloud-oplossingen. Zo profiteert u van beide: lokaal werken en toch uw data in de cloud.

Hardware

Indien gewenst verzorgt NDC-IT ook uw hardware. Wij werken alleen met A-merken zoals HP, Wyse, Cisco, Dell, Canon en Ricoh. Standaard plaatsen wij op elke werkplek een Thin Client met 22” LED monitor, toetsenbord en muis. Deze minicomputer is onderhoudsarm, energiezuinig, betrouwbaar en veilig. Ook een volledige desktop- of notebookconfiguratie behoort tot de mogelijkheden, evenals een multifunctionele printer. NDC-IT zorgt voor het beheer en onderhoud en kosteloze vervanging.

Servers

Kantoorautomatisering bevat altijd servers. Een webserver voor de website, een mailserver voor de e-mail en/of een applicatieserver voor de bedrijfsapplicatie. Een storing in een server kan een enorme impact hebben op uw bedrijfsproces. Wij kunnen uw servers overzetten naar ons groene datacenter. De continuïteit van uw bedrijfsvoering is hiermee gewaarborgd.

Back-up & Restore

Back-up en Restore is standaard binnen de dienstverlening van NDC-IT en wordt volledig en automatisch voor u geregeld. Het zelf terughalen van een bestand is eenvoudig, de Servicedesk heeft u hierbij niet nodig. Wilt u toch even bellen? Dat mag altijd.

Oplossingen

Wij leveren alle toepassingen die u op kantoor nodig heeft, en integreren deze tot een perfect werkend geheel. Kies en stel samen:

– Office oplossingen (Microsoft Word, Excel, Outlook of Open Office)
– Office-365
– Sharepoint oplossingen
– Teams / Skype for Business
– Werk overal en altijd (meerdere oplossingen)
– Print en scan cloud oplossingen
– VOIP Cloud oplossingen
– Google Apps for Work
– Amazon oplossingen
– Microsoft Azure oplossingen

– Database oplossingen (SQL, Oracle, MySQL, Progress enz)
– DTP Oplossingen zoals Adobe Photoshop, Acrobat Reader & Professional
– Virus en Web security oplossingen
– Servicedesk of Helpdesk (op aanvraag)
– Extra Beveiligde IT omgeving d.m.v. certificaten en tokens
– Data opslag en data loss prevention
– Self management en self service
– Individuele Backup & Restore mogelijkheden
– Cloud Applicatie servers
– Webhosting
– DNS services

Heeft u specifieke wensen op het gebied van aanvullende toepassingen en het online hybride werken? Of heeft u al bedrijfsspecifieke toepassingen in gebruik en zit u vast in een oplossing? Er is altijd een manier om deze onder te brengen in de NDC-IT Cloud oplossingen! Momenteel hebben wij draaien:

– CRM en ERP Oplossingen (zoals Microsoft Dynamics en Unit4, Syntess)
– EPD oplossingen (Dixis, Curasoft)
– Purchase management software (Whitevision)
– Deurbedienings oplossingen (Salto)
– Financiele software zoals Exact, Snelstart, e.a.
– Logistieke software (Productware,
– Loonadministratiesoftware zoals ADP, Mercash, Logisal, MySolution

Staat uw wens er niet bij? Daag ons uit!

Netwerkdiensten

Voor koppeling met NDC-IT heeft u toegang tot het internet nodig. Onafhankelijk van uw telecomleverancier, technologie of locatie kunnen wij alle typen netwerk -en internetdiensten leveren. Met onze vaste leveranciers verzorgen wij LAN, WAN- en overige internetdiensten.

Hosting

Uiteraard heeft uw organisatie een website. U kunt de domeinnaam en het hosten van de webruimte onderbrengen bij NDC-IT. Bij eventuele ICT-vragen hoeft u maar één leverancier te bellen.

VoIP telefonie

Bellen via internet is veel goedkoper dan via een reguliere telefoonlijn, terwijl de kwaliteit hetzelfde blijft. Wij zetten voor u een professionele telefonie-omgeving neer waarmee u kunt bellen zoals u gewend bent – tegen veel lagere tarieven.

Servicedesk

Kunt u niet inloggen, bent u uw wachtwoord vergeten of weet u niet meer hoe u bij uw gegevens moet komen? De Servicedesk staat u met raad en daad terzijde. De kosten voor het gebruik van de Servicedesk zitten verwerkt in uw maandbedrag.*

* Pakket Cloud Business All-In

Favicon_Tekengebied 1

Download de NDC-IT Support Tool

Consultancy en projectmanagement

Voor steeds meer bedrijven en overheden is NDC-IT dé gesprekspartner voor ICT-zaken. Onze ervaren consultants geven advies, ontwerpen oplossingen en verzorgen het projectmanagement bij de ontwikkeling en implementatie.

Back To Top