Ga naar hoofdinhoud

Cloud Computing afnemen

Door middel van Cloud computing voor het mkb kunnen bedrijven precies afnemen wat ze nodig hebben. Het Nieuwe Werken wint tegenwoordig veel populariteit. Het is namelijk erg voordelig als u altijd en overal kunt inloggen en altijd en overal toegang heeft tot gegevens, zolang er maar een internetverbinding is. Het geeft bedrijven een enorme mate van flexibiliteit en medewerkers ervaren meer vrijheid dan ooit. Bij NDC-IT helpen wij het mkb graag dit te realiseren, zodat deze bedrijven voortaan al hun software en diensten via Cloud computing kunnen afnemen.

Hoe werkt Cloud computing en het afnemen van diensten voor het mkb?

Cloud computing is een vorm van ICT-dienstverlening die Het Nieuwe Werken mogelijk maakt. In feite is de Cloud één groot computernetwerk op het internet. Applicaties en ICT-resources zoals opslag- en rekencapaciteit worden via het internet met elkaar geïntegreerd en aangeboden. Investeren in eigen apparatuur of software is niet meer nodig. Alles is beschikbaar in de Cloud.

Flexibiliteit & kosten

Bij Cloud computing voor het mkb kunnen bedrijven exact afnemen wat ze nodig hebben qua opslag, computerkracht, beveiliging en andere IT-functies. Kosten kunnen steeds worden bijgesteld, capaciteit kan snel worden vergroot of verkleind. Door onze scherp geprijsde ICT-oplossingen voor mkb’s betaalt u wat u gebruikt en dat scheelt flink in de kosten.

De Cloud van ons bedrijf

Bij NDC-IT komt vijftig jaar aan ervaring met Cloud computing samen. Wij werken altijd met de laatste technologie. De servers van NDC-IT staan in verschillende (groene) datacenters in Nederland, waar Citrix-gespecialiseerde professionals het beheer en onderhoud voeren. De afgelopen jaren heeft de NDC-IT omgeving een beschikbaarheid van 100% laten zien!

Laat ons uw beheer en regie regelen

Wilt u uw mkb ook meer laten automatiseren en het mogelijk maken voor uw werknemers om overal en altijd diensten te kunnen afnemen via Cloud computing? Schakel ons dan nu in en wij zorgen dat u voor een vast bedrag in de maand verzekerd bent van de beste software. Via onze kostenvergelijker ziet u dat het afnemen van diensten via Cloud computing aanzienlijk goedkoper is voor een mkb-bedrijf dan uw traditionele ICT-dienstverlening. Heeft u vragen over onze service of wilt u ons inschakelen? Neem dan nu contact met ons kantoor in Zaandam op door te bellen naar 085 – 210 0600 of door een e-mail te sturen naar .

Waarom werken in de cloud

✅ Flexibel in gebruikers & applicaties
✅ Alleen internet en een werkplek nodig
✅ Altijd de laatste technologie
✅ Ondersteunt u in Het Nieuwe Werken
✅ Geen investeringen, uw liquiditeit ongewijzigd
✅ Gespreide kosten, betalen naar gebruik
✅ Minimaal 30% lagere kosten
✅ Uw informatie is altijd en overal beschikbaar

Waarom met NDC-IT

✅ Database oplossingen (SQL, Oracle, MySQL, Progress enz)
✅ DTP Oplossingen zoals Adobe Photoshop, Acrobat Reader & Professional
✅ Virus en Web security oplossingen
✅ Servicedesk of Helpdesk (op aanvraag)
✅ Extra Beveiligde IT omgeving d.m.v. certificaten en tokens
✅ Data opslag en data loss prevention
✅ Self management en self service
✅ Individuele Backup & Restore mogelijkheden
✅ Cloud Applicatie servers
✅ Webhosting
✅ DNS services

Back To Top