Ga naar hoofdinhoud

ICT-dienstverlening met Citrix specialisme voor mkb

Bij NDC-IT bieden we ICT-dienstverlening aan van professionals die verstand hebben van Citrix en zelfs een specialisme hierin hebben voor uw mkb. Citrix maakt het mogelijk om een Windows-omgeving te creëren in de Cloud. Deze software simuleert als het ware Windows programma’s. Gezien wij graag Cloud computing implementeren binnen uw bedrijf, is Citrix een software die wij aanbieden. Bij ons kunt u dus rekenen op ICT-dienstverlening voor uw mkb met een specialisme in Citrix.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Wat houdt onze ICT-dienstverlening met een Citrix specialisme voor uw mkb in?

Als u graag uw mkb-werkplekkosten wilt verlagen en mee wilt gaan in Het Nieuwe Werken, is het implementeren van Cloud computing waarschijnlijk de beste ICT-oplossing voor uw bedrijf. U wilt echter wel dat u dan overal en vanuit elk apparaat toegang heeft tot uw Windowsomgeving. Met behulp van Citrix sessies is dit mogelijk. Uw programma’s werken gewoon op de centrale server, maar u heeft toegang via de Cloud. Alle data wordt ook gewoon opgeslagen op de server, terwijl u alle diensten via Cloud computing afneemt. Dit klinkt wellicht ingewikkeld om te bewerkstelligen, maar gelukkig kunt u gebruikmaken van onze ICT-dienstverlening voor uw mkb en hebben wij professionals met een specialisme op het gebied van Citrix. Zij zorgen ervoor dat u de continuïteit in uw bedrijfsvoering behoudt en dat de migratie van uw bestaande omgeving naar de NDC-IT Cloud zonder problemen verloopt.

Kies voor Citrix in plaats van het lokaal installeren van applicaties

Heeft u genoeg van het regelen en beheren van licenties, onderhoud en vernieuwing? Kies dan voor cloud software die het mogelijk maakt om voortaan op dezelfde licentie vanuit elk apparaat en elke plek te werken. Met onze ICT-dienstverlening met een specialisme in Citrix, regelen we dit snel voor uw mkb. In onze kostenvergelijker ziet u wat het prijsverschil voor u gaat zijn als u kiest voor onze Cloud. Wilt u meer informatie over onze diensten? Dan bereikt u ons via het contactformulier of u belt ons op 085 – 210 0600. U kunt ook een e-mail sturen naar ons kantoor in Zaandam via .

Vul het contactformulier in

Back To Top