Ga naar hoofdinhoud

ICT-oplossing voor midden- kleinbedrijf

Als u op zoek bent naar een ICT-oplossing voor uw midden- en kleinbedrijf, zit u bij NDC-IT goed. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een ICT-oplossing in Noord-Holland en maken het voor mkb-bedrijven mogelijk om deze bij ons te kopen. Wij geloven dat Cloud computing dé ICT-oplossing is voor elk midden- en kleinbedrijf. Het geeft een enorme vrijheid, geeft zekerheid dat uw systeem werkt en de kosten zijn aanzienlijk lager dan uw oude kantoorautomatisering. Wacht niet langer met het kopen van uw nieuwe ICT-oplossing voor mkb-bedrijven bij ons in Noord-Holland!

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Waarom is onze ICT-oplossing de beste voor elk midden- en kleinbedrijf?

Onze professionals hebben jarenlange ervaring met ICT-dienstverlening. Al veel mkb-bedrijven zijn u voor geweest met het kopen van de ICT-oplossing van ons bedrijf uit Noord-Holland. We integreren uw oude ICT-dienstverlening in de Cloud en zorgen hierbij dat er geen data verloren gaat. U kunt op ons bouwen en rekent bovendien op een betaalbare prijs. Na het installeren van onze ICT-oplossing voor het midden- en kleinbedrijf houden onze specialisten uit Noord-Holland zich voortdurend bezig met het waken over uw ICT-omgeving. Dit betekent dat de serverruimte goed wordt onderhouden en dat u kunt vertrouwen dat uw data altijd een back-up krijgt en indien nodig, teruggehaald kan worden. Wanneer u besluit een ICT-oplossing voor mkb-bedrijven te kopen, kunt u zelf bepalen wat u allemaal in uw servicepakket wilt hebben. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een zakelijke upgrade van Windows 8 naar 10? Of wilt u al uw systemen automatiseren via de Cloud, waardoor u ook gebruik kunt maken van de VoIP-telefonie? Met onze specialisten uit Noord-Holland krijgt u gegarandeerd de beste ICT-oplossing voor uw midden- en kleinbedrijf.

Kies voor een erkend Microsoft Cloud Solution Provider

Zoekt u in Noord-Holland nog naar een ICT-bedrijf waar u een ICT-oplossing voor mkb-bedrijven kunt kopen? Kies dan voor NDC-IT uit Zaandam. Wij helpen u graag met het automatiseren van uw werkplek en garanderen u dat het goedkoper is dan uw traditionele ICT-dienstverlening. Heeft u verder nog vragen over onze ICT-oplossing voor het midden- en kleinbedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 210 0600 of een e-mail te sturen naar .

Vul het contactformulier in

Back To Top