Ga naar hoofdinhoud

Server Aanschaffen MKB

Wilt u een server aanschaffen voor uw mkb en dat probleemloos kan worden geïntegreerd in uw werkomgeving? Dan is NDC-IT de partner die u nodig heeft. Wij automatiseren uw hele bedrijf en voorzien u van gloednieuwe en goede servers. Ook om uw serverruimte hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij zijn van alle ICT-markten thuis. Dankzij onze dienstverlening profiteert u van lagere mkb-werkplekkosten en een efficiënter en toegankelijker systeem. Het aanschaffen van een server voor uw mkb kan snel goed worden geregeld door ons!

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Wat houdt onze ICT-dienstverlening met een Citrix specialisme voor uw mkb in?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het aanschaffen van een server voor uw mkb bij NDC-IT. Allereerst verlaagt u uw kosten. Wij zorgen namelijk voor een Cloudsysteem op maat. U kunt zoveel serverruimte nemen als u wilt en u betaalt maandelijks een vast bedrag voor het complete beheer, onderhoud en indien nodig, kosteloze vervanging van uw hardware. Wanneer u kiest voor het aanschaffen van een server voor uw mkb bij ons, kiest u zelf uit onze vele softwaretoepassingen wat voor u van toepassing is en wat u allemaal op uw server wilt hebben. Doordat wij ons richten op Cloud computing, automatiseren we uw bedrijf op zo’n manier dat alles voortaan toegankelijk is via het internet. Uiteraard kunt u vertrouwen op een goede beveiliging, dus u hoeft niet bang te zijn voor een mogelijke datalek. Dankzij onze ICT Managed Services richt u zich op uw kerntaken binnen uw bedrijf en zorgen wij ervoor dat u dit zo probleemloos en zo snel mogelijk kunt uitvoeren.

Vervang uw huidige servers in het bedrijf door de nieuwste

Gaat u een server aanschaffen voor uw mkb? Kies dan voor onze scherp geprijsde ICT-oplossing voor mkb’s. Wij helpen u graag aan een hybride werkplek met alleen de beste systemen. Kijk bij onze kostenvergelijker wat het financieel voor u inhoudt om uw werkplek aan te passen met onze diensten uit Zaandam. Heeft u vragen over onze service? We zijn bereikbaar via ons contactformulier, u kunt bellen naar 085 – 210 0600 of een e-mail sturen naar .

Vul het contactformulier in

Back To Top