Ga naar hoofdinhoud

ICT Managed Services

ICT Managed Services omvatten alle ICT-activiteiten en bijbehorende diensten die nodig zijn als een bedrijf een nieuw ICT-project wilt implementeren. Een externe professionele partner zorgt voor deze services en maakt het mogelijk voor een bedrijf om de IT van een bedrijf te herstructureren. Bij NDC-IT zijn we die partner. Wij bieden verschillende ICT-diensten aan die uw werkplek optimaliseren en u helpen het optimale uit uw onderneming te halen. We vertellen u graag meer over onze ICT Managed Services en onze visie.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Onze verschillende ICT Managed Services

Met onze ICT Managed Services bedoelen we vooral de complete kantoorautomatisering van hardware, besturingssystemen, software en serverruimte. Wij integreren graag hybride Cloud-oplossingen in uw bedrijf. Voortaan vergadert u online, kunt u via VoIP bellen en webhosten. Ook krijgt u dankzij onze ICT Managed Services altijd en overal toegang tot uw bestanden wanneer u kiest voor onze service. Wij slaan uw data op in onze grote en beveiligde datacenters en zorgen ook voor het beheer en onderhoud hiervan. Dankzij onze ICT-oplossingen voor mkb’s heeft u een hybride werkplek en bent u voorzien van de beste software en, indien gewenst, hardware. U kunt een server aanschaffen die wij voor u overzetten naar ons groene datacenter, zodat de continuïteit van uw bedrijfsvoering wordt gewaarborgd. Ook hoeft u dankzij onze ICT Managed Services niet bang te zijn dat u uw data verliest of dat dit uitlekt. Binnen onze dienstverlening regelen we standaard de back-up en restore van uw gegevens.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u gebruikmaken van onze ICT Managed Services, maar wilt u voorafgaand nog extra informatie ontvangen? Dan neemt u eenvoudig contact met ons kantoor in Zaandam op door het contactformulier in te vullen. Het is uiteraard ook mogelijk om ons even te bellen op 085 – 210 0600 of een e-mail te sturen naar . Kijk ook eens naar onze kostenvergelijker om een overzicht te krijgen van de financiële voordelen voor uw werkplek.

Vul het contactformulier in

Back To Top