Ga naar hoofdinhoud

VoIP-telefonie afnemen voor mkb-bedrijven

VoIP-telefonie afnemen is sneller en goedkoper voor mkb-bedrijven. VoIP-telefonie staat voor Voice over IP. Dit laatste duidt op het IP-netwerk dat wordt gebruikt om spraakverbindingen te transporteren via het internet. Als mkb-bedrijven VoIP-telefonie aanschaffen, bellen ze via het internet. Daardoor heeft u niet te maken met belkosten en gaat het niet speciaal via een telefooncentrale. Goede voorbeelden van online telefoniediensten zijn Skype en Microsoft Teams. Bij NDC-IT kunt u VoIP-telefonie afnemen voor mkb-bedrijven en dit brengt vele voordelen met zich mee!

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Voordelen van VoIP-telefonie afnemen voor mkb-bedrijven

Als mkb-bedrijven VoIP-telefonie aanschaffen, zijn ze verzekerd van goedkopere kosten. Het bellen via internet is namelijk veel goedkoper dan wanneer u belt via een reguliere telefoonlijn. U behoudt gewoon de kwaliteit van uw gesprek. U bent wel afhankelijk van een goed werkend netwerk, maar gelukkig zijn wij er om dit volledig voor u te realiseren. U kunt namelijk via ons VoIP-telefonie aanschaffen en afnemen voor mkb-bedrijven. Wij zijn professionals en zetten een omgeving neer waarmee u tegen de laagste tarieven kunt bellen via VoIP-telefonie. Omdat ons bedrijf zich specialiseert in Cloud computing, kunnen wij uw hele onderneming automatiseren, waarbij we u aanmoedigen alles online in te richten en te integreren. Als u Cloud-maatwerk aanschaft bij ons, bent u ervan verzekerd dat we u de beste IT-oplossingen bieden en kiest u alle services die u van ons wilt krijgen. Een voorbeeld van een van deze services is dus dat u VoIP-telefonie kunt afnemen voor mkb-bedrijven. Hiernaast bieden we bijvoorbeeld ook een zakelijke upgrade van uw Windows 8 naar 10 aan.

Bel binnen uw bedrijf voortaan via het internet

Wilt u onze VoIP-telefonie voor mkb-bedrijven aanschaffen omdat dit goedkoper is voor uw bedrijf? Kijk dan eerst ook eens naar alle kostenvoordelen van onze ICT-dienstverlening voor uw mkb. We hebben namelijk een overzichtelijke kostenvergelijker gemaakt waarin u globaal de verschillen kunt zien. Wilt u graag weten wat het voordeel voor uw bedrijf is? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 – 210 0600 of een e-mail sturen naar ons kantoor in Zaandam via .

Vul het contactformulier in

Back To Top