Ga naar hoofdinhoud

ICT consultant voor midden kleinbedrijf

Wij zijn dé ICT-consultant voor het midden- en kleinbedrijf. Wij adviseren bedrijven over hoe zij hun informatietechnologie het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. NDC-IT komt met slimme IT-oplossingen zoals Cloud computing. Dit houdt in dat voortaan (bijna) alle IT-diensten via het internet worden verleend, zodat iedereen in het bedrijf altijd en overal toegang hier tot krijgt. Als ICT-consultant voor uw midden- en kleinbedrijf geven wij u advies hierover en kunnen we dit systeem zelfs helemaal voor u installeren!

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Wat doen wij als ICT-consultant voor het midden- en kleinbedrijf?

Wij adviseren en ontwerpen uw IT-omgeving en managen de hele IT binnen uw bedrijf. ICT moet altijd en overal beschikbaar zijn en meebewegen met uw organisatie. Tegen een vast bedrag per maand zijn wij uw ICT-consultant en kunt u onze servicepakketten op maat afnemen voor uw midden- en kleinbedrijf. Voor elke organisatie hebben we een passende Cloud-oplossing en we werken alleen met A-merken, waardoor u zeker kunt zijn dat u goed opererende software en hardware krijgt voor uw geld. Ook werken we met betrouwbare partners en garanderen wij dat uw data veilig wordt opgeslagen in onze centers. Met onze ICT-dienstverlening voor uw mkb weet u zeker dat uw bedrijf voortaan is voorzien van het beste IT-systeem.

Betaal een vast bedrag per maand en krijg de beste service

Wilt u de IT binnen uw bedrijf efficiënter maken en daarmee veel kosten besparen? Schakel dan onze ICT-consultant voor uw midden- en kleinbedrijf in. Met onze kostenvergelijker krijgt u alvast een indicatie van de prijsvoordelen die u heeft als u kiest voor een werkplek van NDC-IT. Heeft u vragen of wilt u graag contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar ons kantoor in Zaandam op 085 – 210 0600 of een e-mail te sturen naar .

Vul het contactformulier in

Back To Top