Ga naar hoofdinhoud

ICT Servicepakket Afnemen Voor MKB

U geniet van vele voordelen wanneer u ervoor kiest om bij ons een ICT-servicepakket te gaan afnemen voor uw mkb. Bij NDC-IT zijn we voorstander van Cloud computing. De reden hiervoor is dat meer dan 25% van de kosten van een werkplek ICT-gerelateerd zijn en dit is niet nodig. Met Cloud computing verlaagt u uw ICT-kosten aanzienlijk, terwijl u de continuïteit van uw bedrijfsvoering behoudt. Wij zorgen voor de laagste kosten en de meest hoogwaardige technische kwaliteit. We vertellen u graag meer over alle voordelen die komen kijken bij het afnemen van ons ICT-servicepakket voor uw mkb.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Redenen waarom u een ICT-servicepakket bij ons kunt afnemen voor uw mkb

Het grootste voordeel van het afnemen van ons ICT-servicepakket voor uw mkb is uiteraard dat u veel kosten bespaart. Dit kan oplopen tot wel 30% lagere kosten dan wat u nu per maand betaalt. Ook zit u niet vast aan een abonnement, want u kunt altijd direct opzeggen en u betaalt enkel voor de diensten die u via Cloud computing bij ons afneemt. U kiest uit alle A-merken software en programma’s die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering. Wij zorgen ervoor dat dit goed werkt via de Cloud. Ook behaalt u een hogere productiviteit en bespaart u op reis- en verblijfkosten, doordat uw werknemers vanaf overal kunnen werken en niet gebonden zijn aan hun werkplek op kantoor. Als u kiest om ons ICT-servicepakket te gaan afnemen voor uw mkb, krijgt u ook 24/7 service vanuit onze klantenservice. We zijn altijd bereikbaar en geven advies waar nodig. Uw ICT-omgeving wordt volledig op maat gemaakt en uw bedrijf is klaar voor Het Nieuwe Werken!

Kies voor het pakket waarin alles zit wat u nodig heeft

Als u kiest voor het afnemen van een ICT-servicepakket voor uw mkb, helpen we u daar graag verder mee. Onze medewerkers in Zaandam zijn altijd beschikbaar voor vragen en u kunt ons uiteraard ook bellen om een afspraak in te plannen. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 085 – 210 0600 of een e-mail te sturen naar .

Vul het contactformulier in

Back To Top