Ga naar hoofdinhoud

Cloud-maatwerk aanschaffen voor mkb-bedrijven

Wilt u Cloud-maatwerk aanschaffen voor mkb-bedrijven? Dan regelt u dit via NDC-IT. Wij zijn expert op het gebied van cloudintegratie. Wij integreren voor uw mkb uw oude IT-werkomgeving volledig in de Cloud, zonder dat u hier enige problemen van ervaart. Voortaan kunnen u en uw werknemers werken met onze Cloud voor mkb-bedrijven. U betaalt een vast bedrag per maand en wij regelen vervolgens het beheer, onderhoud, back-up, restore en alles wat u verder nodig heeft aan software en hardware. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij vertellen u precies hoe u bij ons Cloud-maatwerk kunt aanschaffen voor mkb-bedrijven.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Cloud-maatwerk aanschaffen voor mkb-bedrijven heeft diverse voordelen

Bij NDC-IT willen we mkb-bedrijven volledig ontzorgen op ICT-gebied. Werken met onze Cloud voor mkb-bedrijven heeft namelijk veel voordelen. Voortaan heeft u al uw diensten altijd en overal bij de hand. U heeft enkel een goedwerkende internetverbinding nodig. Wij regelen alle servers die u nodig heeft, de ruimte hierop en alle software en diensten die u veel gebruikt binnen uw bedrijf. Dankzij onze ICT-servicepakketten is het aanschaffen van Cloud-maatwerk heel eenvoudig voor mkb-bedrijven. Een ander voordeel aan werken met onze Cloud voor het mkb is dat het kostenbesparend is voor uw onderneming. U bindt u niet meer aan licenties en vernieuwingen en u laat het toe dat werknemers ook meer vanuit andere plekken dan uw kantoor werken. Zo creëren wij als het ware een hybride werkplek. Bovendien werken wij met de beste technologie, dus u hoeft niet bang te zijn dat u na het aanschaffen van Cloud-maatwerk voor mkb-bedrijven met slechtwerkende systemen zit.

Werk voortaan in de Cloud en geniet van de vele voordelen voor uw mkb

Wilt u gebruikmaken van onze ICT Managed Services en voortaan ook werken met onze Cloud voor mkb-bedrijven? Dan kunt u eenvoudig Cloud-maatwerk aanschaffen voor mkb-bedrijven door contact met ons op te nemen. Vanuit Zaandam regelen we vervolgens de rest. U bereikt ons via het contactformulier of u belt naar 085 – 210 0600. U kunt ook een e-mail sturen naar .

Vul het contactformulier in

Back To Top