Ga naar hoofdinhoud

Hybride werken integreren in uw kantoor

Wilt u dat uw werknemers hybride kunnen werken door af te wisselen tussen kantoor en thuis? Dan is het belangrijk om een hybride werkomgeving te laten inrichten, zodat uw werknemers vanuit overal toegang hebben tot gegevens en bestanden. Bij NDC-IT zorgen we voor een IT-integratie voor hybride werken. Dat houdt in dat als u via ons een hybride Cloud werkplek kunt aanschaffen voor mkb-bedrijven. Voortaan regelen alle mkb-bedrijven hun zaken eenvoudig via de Cloud en bent u niet meer gebonden aan een vaste werkplek.

Neem contact op

Neem contact op

Hybride werken op kantoor en thuis dankzij een Cloud werkplek voor mkb-bedrijven

Tegenwoordig is hybride werken door afwisselend op kantoor en thuis te werken steeds meer Het Nieuwe Werken. Als u dit ook wenst voor uw bedrijf, is het belangrijk om een hybride werkomgeving te laten inrichten door een specialist. Dit houdt in dat u een volledige IT-integratie nodig heeft voor hybride werken. Als u een complete ontzorging op ICT-gebied wenst, dan bieden wij de oplossing. Wij staan ervoor in dat ICT namelijk overal beschikbaar moet zijn en dat het voor meer staat dan topkwaliteit hardware en software. Daarom hebben wij de Cloud werkplek voor mkb-bedrijven geïntroduceerd, wat inhoudt dat u bij ons een hybride werkplek kunt aanschaffen. Wij komen bij u langs op kantoor om het hybride werken mogelijk te maken. We zijn specialist in Cloud computing, waarbij we onze klanten helpen bij het opzetten, inrichten en gebruiken van een hybride werkomgeving en data ‘in de Cloud’. Wij zorgen dus voor werkplek automatisering. Dankzij onze IT-integratie kunt u binnen een mum van tijd hybride werken op kantoor en thuis.

Onze Cloud-diensten met betrekking tot het aanschaffen van een hybride werkplek voor mkb-bedrijven

Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken om ongemakken als wij bij u komen voor de IT-integratie voor hybride werken. Doordat wij al jarenlange ervaring hebben en al veel mkb-bedrijven u voor zijn gegaan, zorgen wij natuurlijk dat uw Cloud-werkplek zo snel mogelijk klaar is voor gebruik. Ondertussen kunt u gewoon doorgaan met werken. Bij het laten inrichten van een hybride werkomgeving verlenen kiest u van welke diensten u gebruik wilt maken. Wij bieden bij onze hybride Cloud-oplossing onder andere IT-architectuur, projectmanagement, beheer, onderhoud, hosting en helpdesk.

Kies voor het aanschaffen van een hybride werkplek voor mkb-bedrijven

Als u graag een hybride werkplek wilt laten inrichten en voortaan in de Cloud aan de slag wilt gaan, staan wij voor alle mkb-bedrijven klaar om de IT-integratie voor hybride werken op kantoor en thuis mogelijk te maken. Wilt u hier graag meer informatie over voordat u ons laat komen voor uw ICT dienstverlening? Bekijk dan eerst onze kostenvergelijker, waarin u ziet u wat dit financieel voor u betekent. Heeft u nog vragen over de diensten van ons bedrijf uit Zaandam? Neem dan contact met ons op via 085 – 210 0600 of stuur een e-mail naar .

Vul het contactformulier in

Back To Top