Ga naar hoofdinhoud

ICT-dienstverlening MKB

Bij NDC-IT zorgen we voor de beste ICT-dienstverlening voor uw mkb. De ICT is een snel veranderende omgeving en daarom is het belangrijk dat uw bedrijf bijblijft met de technologische veranderingen. Omdat u zich vooral wilt focussen op de kerntaken binnen uw bedrijf, kunt u onze ICT-dienstverlening afnemen voor uw midden- en kleinbedrijf. Wij zorgen voor een ICT-dienstverlening die een mkb gaat leveren waar zij naar op zoek zijn: goedkope, eenvoudige en betrouwbare diensten.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

De traditionele ICT-dienstverlening tegen Het Nieuwe Werken voor het mkb

Cloud computing is een opkomende ICT-dienstverlening voor zowel een groot als een midden- en kleinbedrijf die al veel mensen afnemen. We willen meer toegankelijkheid tot alle software, goede besturingssystemen en een ruime serverruimte. Met deze nieuwe ICT-dienstverlening is dit ook voor het mkb helemaal mogelijk. Het is goedkoper dan de traditionele dienstverlening en het stelt iedereen binnen het bedrijf in staat om altijd en overal te kunnen werken. Bij NDC-IT werken we met de beste merken software, hardware en besturingssystemen en bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf meegaat met de nieuwste ontwikkelingen. Onze professionals zorgen voor het beheer, de veiligheid en het onderhoud van uw servers in ons datacentrum. Als u kiest voor het afnemen van onze ICT-dienstverlening voor een midden- en kleinbedrijf, bent u verzekerd van beheer en regie via één vast aanspreekpunt en zorgen wij voor de volledige migratie van de bestaande ICT-dienstverlening van uw mkb naar de NDC-IT Cloud. U kunt bij ons een server aanschaffen en als u kiest voor het afnemen van onze ICT-dienstverlening voor uw midden- en kleinbedrijf, zorgen voor de volledige installatie hiervan. Zo kunt u zorgeloos aan het werk met uw nieuwe IT-systeem.

Maak gebruik van onze uitstekende service voor een vaste prijs

Bent u toe aan een complete ontzorging op ICT-gebied binnen uw bedrijf? Kies er dan voor om bij ons ICT-dienstverlening te gaan afnemen voor uw midden- en kleinbedrijf. Wij helpen u voor een vast bedrag in de maand graag met al uw IT-oplossingen. Heeft u vragen over onze ICT-dienstverlening voor uw mkb of komt u graag met onze medewerkers in Zaandam in contact? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via 085 – 210 0600. U kunt ook een e-mail sturen naar .

Vul het contactformulier in

Back To Top