Ga naar hoofdinhoud

Zakelijke upgrade van Windows 8 naar 10

Als u kiest voor de diensten van NDC-IT, is het mogelijk om een zakelijke upgrade van Windows 8 naar 10 te krijgen, mits u deze nog niet heeft. Bij ons kiest u voor een slimme en goedkopere werkplek voor uw mkb. Wij richten ons op bedrijven van 20 tot 250 werkplekken en komen met Cloud-oplossingen en Managed Services. Dit is goedkoper en toegankelijker dan de traditionele ICT-dienstverlening. Wilt u graag uw bedrijf automatiseren en gebruikmaken van onze diensten? Dan profiteert u meteen van een zakelijke upgrade van Windows 8 naar Windows 10!

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Bijkomende diensten zoals een zakelijke upgrade van Windows 8 naar 10

Als u kiest om bij ons een ICT-servicepakket af te nemen voor uw mkb, geniet u van de vele bijkomende voordelen. Naast het opzetten, inrichten en gebruiken van werkplekken in de Cloud, vertrouwt u bij ons op nog veel meer diensten. We zijn een erkende Microsoft Cloud Solution Provider en werken met de beste merken samen om uw ICT-dienstverlening zo goed mogelijk te krijgen. Zo zorgen we naast de kantoorautomatisering bijvoorbeeld ook voor dat u VoIP-telefonie kunt afnemen en een zakelijke upgrade van Windows 8 naar 10 krijgt. Ook leveren we goede apparatuur en de beste netwerkdiensten, waardoor u veilig en snel uw werkzaamheden uitvoert via het internet. Omdat we hiernaast ook ICT-consultant zijn, zijn wij altijd bereikbaar voor advies en vragen rondom uw IT-systemen.

Geniet van de vele voordelen

Kunt u wel een zakelijke upgrade van Windows 8 naar 10 gebruiken naast dat wij uw hele werkplek automatiseren? Kies dan voor onze diensten en wij garanderen u de beste hardware, software, servers en back-up & restore. In onze kostenvergelijker ziet u wat dit financieel voor u betekent. Ook kunt u precies aangeven welke toepassingen u op uw kantoor nodig heeft. U stelt zelf de programma’s samen. Heeft u nog vragen over de diensten van ons bedrijf uit Zaandam? Neem dan contact met ons op via 085 – 210 0600 of stuur een e-mail naar .

Vul het contactformulier in

Back To Top