Ga naar hoofdinhoud

Sebastiaan Bouwman gaat verder met NDC-IT!

Met trots laten wij u weten dat Sebastiaan Bouwman deze maand volledig eigenaar is geworden van NDC-IT. Zijn compagnon John Budde gaat het na veertien jaar trouwe dienst en toewijding wat rustiger aan doen. En dat is hem meer dan gegund!

Sebastiaan is sinds de start van NDC-IT een vertrouwd gezicht binnen het bedrijf. Als mede-eigenaar heeft hij met zijn technische vaardigheden en brede kennis NDC-IT geholpen uit te groeien tot het bedrijf dat het nu is. Sebastiaan: “Ik kijk er naar uit om NDC-IT samen met het team verder te professionaliseren zodat we klanten nog beter kunnen voorzien in hun ICT-behoefte. Hoe we dit doen? Met veel lol, passie voor het vak en de professionele, gespecialiseerde en pragmatische aanpak die klanten van ons gewend zijn.”

In 2009 startte John het Nederlands Diensten Centrum voor ICT met Sebastiaan aan zijn zijde als technisch verantwoordelijke. De naam van het bedrijf doet het al vermoeden: de ambities waren groot. Mede dankzij de overname van verschillende servicepartners heeft NDC-IT sindsdien een flinke groei doorgemaakt. Sebastiaan is enthousiast over wat het NDC-team tot nu toe heeft bereikt: “Met meer dan 500 actieve klanten en florerende partnerrelaties zijn we een financieel gezonde ICT-dienstverlener met een groeiende naamsbekendheid. We zijn ontzettend trots op deze solide basis waar we nu verder op kunnen voortbouwen”.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top