Ga naar hoofdinhoud

ICT beheren MKB

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de ICT veilig en betrouwbaar kan beheren voor uw mkb? Dan biedt NDC-IT de technologische oplossing die u nodig heeft. Wij verzorgen de complete automatisering van uw bedrijf, van hardware tot software en serverruimte. Daarbij leggen wij de focus om voortaan de ICT van uw mkb te beheren via de Cloud. Dit stelt uw werknemers namelijk in staat om vanaf elk systeem en elke plek toegang te krijgen tot alle bestanden en diensten. Wij pleiten voor een hybride werkplek en lagere IT-kosten. Dankzij ons is het voortaan erg eenvoudig om uw ICT voor het mkb te beheren.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

De eenvoudigste manier om uw ICT te beheren in uw mkb

Door de ICT van uw mkb door ons te laten beheren, weet u zeker dat u voor een goede vooruitgang binnen uw bedrijf kiest. Het enige wat uw bedrijf voortaan nog nodig heeft, is namelijk een goede internetverbinding. Voortaan zijn uw werknemers niet langer gebonden aan de plek waar ze werken, want u stelt hen in staat ook vanuit thuis te werken. Met Cloud computing kiest u altijd voor de laatste technologie en bespaart u veel meer kosten uit dan wanneer u werkt met de traditionele ICT-dienstverlening. Door de ICT van uw mkb door ons te laten beheren, gaat u mee met Het Nieuwe Werken. We garanderen u een vast bedrag per maand en daarin zit het onderhoud, het beheer en de ondersteuning van de meest gebruikte software. Zo krijgt u bijvoorbeeld automatisch een zakelijke upgrade van Windows 8 naar Windows 10.

Kies voor een betrouwbare partner

Heeft u een mkb en bent u bereid om Cloudoplossingen toe te laten in uw bedrijf? Laat NDC-IT dan de ICT van uw mkb beheren. We winnen graag uw vertrouwen en dit doen we door alleen gebruik te maken van leveranciers die voldoen aan de zware eisen voor duurzame, energiezuinige en bewezen technologie. Ons product is bovendien ook nog eens veilig en eenvoudig in gebruik. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan eens bij onze kostenvergelijker en zie wat de prijsverschillen zijn van onze Cloud computingservice ten opzichte van uw huidige ICT-dienstverlening. Voor meer informatie of vragen neemt u contact met ons op door ons kantoor in Zaandam te bellen op 085 – 210 0600 of een e-mail te sturen naar .

Vul het contactformulier in

Back To Top